Masaj automatizat cu role


Va oferim masajul automatizat cu dispozitivul Roll Magic, echipament revolutionar pentru fitness si wellness. Tamburul de masaj este echipat cu 22 de role compacte si foarte netede din lemn de fag care executa o miscare circulara cu viteza reglabila, intre 36 si 90 de rotatii pe minut, permitandu-va masajul propriu in multe locuri-problema din corp. Procedura este similara si se resimte ca masajul de relaxare si tonifiere cu bete de bambus, avand insa avantajul posibilitatii de a controla presiunea si de a insista cat de mult va doriti si simtiti ca este nevoie pe o anumita zona a corpului. Acest tip de masaj corporal implica manipularea tesutului prin rulare rapida si energica pe suprafata pielii. El ajuta la eliberarea tensiunilor si imbunatateste circulatia, avand ca efecte: dizlocarea celulelor adipoase, diminuarea volumului stratului de grasime, reconturarea siluetei si obtinerea unui corp armonios. Este o metoda relaxanta de remodelare corporala, non-invaziva, insa cu rezultate spectaculoase.

Prin rulajul pe zonele care necesita remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie, spate si brate, este favorizat un drenaj limfatic instrumental superior multor metode utilizate in centrele de infrumusetare, eliminand atat toxinele din organism, cat si surplusul de apa responsabil de volumul marit al membrelor si cu aspectul denivelat al pielii. In mod special, veti descoperi ca nicio alta metoda de masaj nu are rezultate atat de intense asupra adomenului.
Alte beneficii sunt: tonifierea musculaturii, fermitatea feselor, indepartarea celulitei, aspectul suplu, ferm si tonifiat al pielii, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea circulatiei sangvine, reglarea temperaturii corpului, relaxarea, revitalizarea si energizarea intregului organism.

Masajul cu role poate dura 30 de minute sau 60 de minute, in functie de preferinte, si poate fi realizat de 2 – 3 ori pe saptamana. Se poate folosi dupa toate procedurile de remodelare, pentru a completa si stabiliza rezultatele tratamentelor estetice de slabire si pentru a ajuta la topirea grasimilor in exces din zonele corpului unde dieta si sportul nu produc efectele scontate. Rezultatele vizibile apar doar dupa cateva sedinte.

Aparatul dispune de:

  • 11 programe de masaj diferite
  • Functii de contorizare a caloriilor consumate
  • Lampa cu infrarosu care are beneficii multiple asupra sanatatii: imbunatateste sistemul nervos si pe cel imunitar, reda frumusetea pielii si a siluetei. Razele infrarosii cresc temperatura corpului, imbunatatesc circulatia sangvina, regleaza presiunea sangelui, ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in organism, trateaza durerile articulare, accelereaza metabolismul si reduc celulita.
  • Lampa colagen ce utilizeaza lungimea de unda de 633 nm si determina producerea de colagen cu efect de intinerire. Ea stimuleaza in mod natural corpul sa produca enzime, fibre de elastina si colagen care sustin structura pielii. Astfel, pielea devine mai tanara, catifelata si mai ferma. Aceasta este o metoda non-invaziva, undele utilizate fiind terapeutice.
  • Lampa pentru cromoterapie sau terapie prin culori, care este una dintre cele mai vechi terapii din lume. Ea asigura redarea energiei, imbunatatirea sanatatii, a imunitatii si a starii generale de bine. Multumita acestei terapii, se obtine reechilibrarea organismului, inclusiv reechilibrarea hormonala si cresterea rezistentei acestuia.
  • Senzor de miscare cu fotocelulele instalate sub tambur ce il opresc imediat pentru a evita accidentele.


Avem doua dispozitive Roll Magic pentru a va putea bucura de un masaj relaxant impreuna cu o persoana apropiata, pentru o iesire placuta din rutina.

Contraindicatii: afectiuni maligne sau cu potential de malignizare prin masaj, afectiuni cutanate (boli de piele), stare febrila, afectiuni inflamatorii osoase si osteoarticulare, tuberculoza cu diferite localizari, tromboflebite si tromboze, afectiuni cardiovasculare acute, afectiuni pulmonare acute, afectiuni acute ale tubului digestiv, manifestari hemoragice si boli psihice majore.