Body-RF


Body-RF ofera solutia optima pentru transformarea corporala si faciala prin topirea grasimilor si tonifiere, ca alternativa non-invaziva, fara durere si fara perioada de recuperare la chirurgia plastica. Tehnologia folosita este a undelor de radiofrecventa monopolara cu pulsatii continue, combinate cu ultrasunete si cu un sistem de racire special, procedura fiind astfel una sigura si confortabila. Radiofrecventa (RF) este un curent electric cu poli + si – , iar energia circula intre cei doi poli: capatul de tratament si un electrod de impamantare care este aplicat pe corp. Corpul nostru este format din molecule care sunt, de asemenea, incarcate: o parte este incarcata pozitiv, cealalta este incarcata negativ. Opusurile se atrag reciproc, prin urmare moleculele vor incerca sa-si alinieze partea – spre electrodul + al aparatului. Polaritatea electrozilor se schimba foarte rapid: Body-RF lucreaza la o frecventa de 3,2MHz, prin urmare polaritatea se schimba de 3.200.000 de ori pe secunda. Moleculele devin “excitate”, iar frecarea unei molecule impotriva alteia creeaza caldura. De aceea RF incalzeste chiar daca contactul este rece. Ultrasunetele ajuta la maximizarea si distribuirea uniforma a energiei, inducand lipoliza grasimilor. Nivelul de energie transmis este monitorizat si adaptat in timp real, asigurandu-se astfel o valoare optima pentru tesutul vizat pe toata durata aplicarii procedurii.

Recapatarea fermitatii pielii constituie una dintre prioritati, atat pentru femei, cat si pentru barbati, atunci cand doresc sa-si imbunatateasca aspectul exterior. Actionand asupra pielii laxe, flasce sau ridate, tratamentul estetic Body-RF ofera rezultate remarcabile pentru a combate efectele imbatranirii. Adancimea de patrundere este de pana la 2,5cm, celulele adipoase sunt topite fara a afecta pielea sau muschii, iar caldura controlata constant duce la contractia fibrelor de colagen si stimularea productiei de noi fibre de colagen si elastina.


Pentru tratamentele corporale, Body-RF combina racirea aplicatorului cu incalzirea, permitand energiei sa patrunda mai adanc si sa adauge efectul de reducere a grasimii la strangerea pielii. Aplicata in zone precum: coapse, genunchi, brate, spate, piept/sani, abdomen, rezultatele sunt vizibile inca de la prima sesiune, si se mentin pe termen lung, avand in vedere ca celulele adipoase distruse pe durata procedurii nu se regenereaza, zona lucrata pastrandu-si forma. Prin tratamentul facial, folosind un aplicator special, se obtine doar strangerea pielii fara reducerea grasimii.

Numarul recomandat de sesiuni Body-RF este de 4–6, programate la un interval de 7–10 zile distanta. Fiecare procedura aplicata unei regiuni specifice din corp, mai redusa sau mai extinsa, dureaza 15–30 de minute.

In timp ce clientul sta intins confortabil, terapeutul va folosi gel mineral sau ulei de masaj pe suprafata de lucru, apasand usor pe piele cu unul dintre cele doua aplicatoare ale aparatului: pentru fata sau pentru corp, vizand in special zonele care nu pot fi remodelate cu ajutorul regimului alimentar sau al exercitiilor fizice. Dupa fiecare sesiune cu Body-RF, in functie de zona lucrata, se va putea observa in mod special o scadere in centimetri, si nu o pierdere in greutate, avand in vedere ca procedura are efect la nivel celular, modeland zona vizata. Aceasta isi va pastra o forma armonioasa, chiar si in cazul in care se castiga in greutate in perioada urmatoare. Recapatarea fermitatii pielii va fi vizibila dupa prima sesiune, cu rezultate si mai vizibile dupa 3-4 saptamani de la finalizarea tratamentului estetic, iar efectele se vor mentine pana la un an de zile. Pentru a avea rezultate pe termen lung, se recomanda programarea unor sesiuni de intretinere la interval de 6 luni.

Contraindicatii: cancer, epilepsie, stimulator cardiac sau defibrilator automat – cardioverter, afectiuni cardiovasculare precum boala arteriala periferica, tromboflebita si tromboza, boli de sange, risc de sangerare, sangerari la nivelul tesuturilor, ulcer peptic, vene varicoase, insuficienta renala sau hepatica, tuberculoza, nevralgie sau neuropatie acuta, infectii bacteriene sau virale, inflamatii acute, administrare isotretinoin in ultimele 12 luni, sistem imunitar slabit, stari febrile, edem, ascita, exsudat pronuntat, eczema rozacee, herpes, probleme de sensibilitate in zona tratata, boli de colagen active, arsuri in zona de lucru, peeling profund prin ablatie sau fara ablatie laser in ultimele 3 luni, vindecare deficitara in zona de lucru, sclerodermie, radioterapie, persoanele supuse unor proceduri radiologice, interventii chiruricale pe aria de lucru in ultimele 6 luni, implanturi metalice in zona de lucru, sarcina si fertilizare in vitro.